Guardamar Del Segura

Published Feb 12, 21
3 min read

Nie Nummer Aanvragen

De prijzen voor bestaande huizen stegen in november 2020 na 11 maanden van dalingen weer voor het eerst - Spanjaarden. Het is weliswaar een kleine eerste stijging (0,7%) van de woningprijs die in de maand november van dit jaar werd gemeten. Maar het maakt een einde aan een reeks dalingen van 11 maanden op een rij sinds december 2019 (overwinteren in Spanje).

Huis Kopen in Spanje? Steeds meer mensen kiezen ervoor om een De vele zonuren, de rustige gebieden, de prachtige kustlijn, de bijzondere natuur: Spanje heeft ontzettend veel te bieden. Misschien zoekt u een tweede huis, wilt u een of wilt u een goede investering maken door een huis hier te kopen.

Heeft u deze droom al langer en vindt u het nu tijd om deze droom waar te maken? Bekijk dan ons aanbod om een huis in Spanje te kopen en wie weet bekijkt u binnenkort in Spanje uw droomwoning, appartement of villa. Wij van Spanjespecials. com helpen u graag verder bij de zoektocht naar uw droomhuis.

Spanje Nieuws

Verhuizen Naar SpanjeNie Nummer Aanvragen

Dat is niet zo vreemd: de Spaanse kustlijn is divers en heeft voor verschillende soorten vakanties van alles te bieden (overwinteren in Spanje). Bent u bijvoorbeeld sportief en dol op diverse sportieve activiteiten zoals hardlopen, fietsen, watersporten en meer? Of wilt u liever genieten van een rustig verblijf met een boekje aan het zwembad op uw eigen terras? Zowel vlakbij als buiten de toeristische gebieden vindt u honderden woningen die wellicht aan uw wensen van een droomwoning kunnen voldoen.

com al meer dan 20 jaar gesitueerd is aan de Spaanse Costa weten we precies waar we moeten zijn voor het actuele aanbod op het gebied van woningen die te koop staan. We hebben kantoren in Alfas del Pi (Costa Blanca Noord, Orihuela Costa (Costa Blanca Zuid ) en Puerto Banus/ Marbella (Costa del Sol), stuk voor stuk populaire gebieden waar u zowel de rust als de drukte op kunt zoeken. huis kopen Spanje.

Dat betekent dat u er voor langere tijd kunt gaan wonen of dat u de woning gaat gebruiken als vakantiewoning. Aan u natuurlijk de keuze, wij gaan graag met uw wensen aan de slag. Hierbij zorgen we ervoor dat er aan alles wordt gedacht: een huis kopen in Spanje is immers een behoorlijke stap.

Verhuizen Naar Spanje

Laat dat maar aan de professionals van Spanjespecials. com over. Ook wanneer u een , een villa koopt in de Costa Calida of een villa in de Costa del Sol bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder kunt u op de afbeeldingen bij de verschillende gebieden klikken om het actuele aanbod te bekijken van het desbetreffende gebied - makelaar Costa Blanca.

Omdat wij al meer dan 20 jaar actief zijn op deze woningmarkt kunnen we uw voorkeuren direct omzetten in de zoektocht naar villa’s. Een is hierdoor voor u gemakkelijk en kan snel gebeuren. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor de koop van kavels waarop u uw eigen villa kunt laten bouwen? De gemiddelde bouwtijd hiervan is gemiddeld acht maanden.Het grote voordeel hiervan is dat wij dit hele project van het begin tot het eind begeleiden wat betekent dat het u geen stress oplevert. Natuurlijk zijn wij in de tussentijd altijd voor u te bereiken zodat u precies weet wanneer er wat gebeurt in het bouwproces. Een is hierdoor veel gemakkelijker dan u denkt: terwijl u thuis verder kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden wordt er aan de Spaanse kust de villa van uw dromen gebouwd.

Santa Pola

Naast villa’s en woningen is er nog een segment waarin u kunt zoeken: er staan namelijk regelmatig Een is bijvoorbeeld een hele goede keuze wanneer u de woning als tweede huis of vakantiewoning wilt gebruiken (verhuizen naar Spanje). Wanneer u een appartement in Spanje wilt kopen heeft u genoeg ruimte om er tijdelijk te verblijven.

Huis aan de Costa

Navigation

Home

Latest Posts

Huur Kantoorruimte Rotterdam

Published Feb 22, 21
6 min read

De Waardebepaling Van Uw Bedrijf

Published Feb 20, 21
6 min read

Te Huur Kantoorruimte

Published Feb 20, 21
6 min read