Aanbod Bedrijfspanden

Published Feb 11, 21
5 min read

Kantoor

Winkelruimte Rotterdam CentrumAanbod Winkelruimte Rotterdam

Vijf minuten voor het einde wist onze goed spelende verdediging een doorgebroken speelster niet tegen te houden, waarna het 1-1 werd. De angel was daarmee wel een beetje uit de wedstrijd, die we zodoende met een gelijkspel eindigden. Wedstrijd drie dan, tegen de Stormvogels. Onze beste wedstrijd, die mooi op en neer golfde.

Een mooie kans ook om met de sterke meiden uit het team van Co samen te spelen - Winkel huren Rotterdam. Schrijver dezes heeft nog wel een paar persoonlijke herinneringen op de velden van Purmersteijn liggen. Ik maakte hier mijn eerste doelpunt ooit voor FC Purmerend (yeeee) en speelde hier mijn laatste wedstrijd (20-0 verloren, boeeee) - Winkelruimte gezocht Rotterdam.

Het eerste wat opviel was dat de kleedkamers en kantine totaal niet veranderd leken sinds 30 jaar geleden, maar dat ze wel een ontzettend leuk veld voor de jeugdteams hebben liggen hier. Het is een losstaand kunstgrasveld dat helemaal op de maat is van een E-pupillen veld, dus geen half gewoon veld zoals bij ons - Kantoor Rotterdam.

Winkelruimte Rotterdam Centrum

Co zou tijdens dit toernooi optreden als hoofdcoach, ikzelf als zijn assistent. Onze meiden begonnen als wissel, de zeven kanjers van Co als basisspelers - Kantoorpand Rotterdam. Dit betekende overigens niet dat onze meiden niet veel hebben gespeeld. Er werd veel gewisseld dus Sara, Cheverny en Liona hebben heel wat speeltijd gekregen. En ze hebben veel geleerd, want wat zijn die meiden van de JO11-5M goed! Ze tikken heel geraffineerd hun tegenstander van de mat, zoals bijvoorbeeld in de openingswedstrijd tegen Purmersteijn.

Het viel wel op dat onze eigen MO11-1 meiden niet uit de toon vielen tussen de andere meiden. Ze werden veel aangespeeld en hebben super hun best gedaan, wat door iedereen ook zeer werd gewaardeerd. Dit kreeg in de eerste wedstrijd meteen al een leuke bekroning. Bij de stand 3-0 voor ons werd een schot van Purmerend gestopt, waarna de bal voor de voeten van Liona kwam.

Haar eerste doelpunt! Het feest werd nog groter, want de eindstand van deze eerste wedstrijd was maar liefst 5-0. Na drie kwartier pauze traden we aan tegen Alliance 23, een team uit de eerste klasse, dat ook niet was opgewassen tegen de niet aflatende aanvallen van Mikki, Elisa en Nighesty.

Winkel Kopen Rotterdam

Je krijgt dan als aanvallend team minder ruimte voor je aanvallen, waardoor het lastiger is er doorheen te komen. Het werd dan ook slechts 2-0 dit keer, alhoewel Alliance 23 volgens mij niet een keer over de middellijn is geweest. Winkelruimte kopen. Wedstrijd drie was na weer 45 minuten tegen Jong Holland.

Meiden als Cameron, Dylana en Jet hielden de boel potdicht achterin, wat de middenvelders en aanvalster kans gaven aanval na aanval op te zetten. De meiden van de MO11-1 hielpen hier goed aan bij. Sara droeg een belangrijk steentje bij in de verdediging, Cheverny was onverzettelijk en Liona hielp goed mee bij het opzetten van aanvallen - Bouwgrond (Bouwgrond).

Kantoorpand RotterdamKantoor Rotterdam

Het werd al snel duidelijk waarom: ook WMC is een sterk team dat 2 keer had gewonnen en 1 keer had gelijk gespeeld - Winkelruimte kopen. Met andere woorden: als zij zouden winnen was de titel voor hen! Het werd een spannende wedstrijd, waar dit keer ook Marinda op de proef werd gesteld. De Mik bedrijfshuisvesting.

De Mik Bedrijfshuisvesting

Bouwgrond RotterdamDe Mik - Bedrijfshuisvesting

De meiden in het roze roken hun kans en gingen vol voor de aanval, maar Marinda liet met een aantal mooie reddingen zien waarom ze keept in ons hoogste MO11-team - De Mik - Bedrijfshuisvesting. En gelukkig, een strak opgezette aanval van Mikki en Elisa zorgde voor de 2-1, met kort daarna de 3-1. De titel was binnen!Na het laatste fluitsignaal waren de meiden door het dolle heen.

Aanbod Van Bouwgrond In RotterdamDe Mik Bedrijfshuisvesting

We kregen een mooie beker en iedereen kon glunderend weer op huis aan. Het was een leuk, goed georganiseerd toernooi op een mooi veld. De Mik. Cheverny, Sara en Liona hebben veel geleerd vandaag en zijn heel leuk opgevangen door de andere meiden en ouders van de JO11-5M. Co was helemaal in zijn element als coach en ik heb zelf genoten om te helpen en te zien hoe onze meiden genoten.

Helaas, de wedstrijd tegen DSS werd door het slechte weer afgelast, maar het zaalvoetbaltoernooi ging natuurlijk wel door. Lisa, Liona, Sara en Cheverny zouden hier samen met Luna, Lisa, Dalila en Charissa uit de JO11-11M het strijdtoneel gaan betreden. Hier bleek wel dat zaalvoetbal een heel ander spelletje is dan gewoon voetbal (Winkelruimte Rotterdam Centrum).

Winkelruimte Rotterdam Centrum

Onze meiden bleken leuk samen te kunnen spelen met de meiden uit het team van Thierry en deden het in de eerste wedstrijd tegen ZOB helemaal niet onaardig. ZOB is een team dat kampioen is geworden in hun competitie, maar ook zij moesten wennen aan het zaalvoetbal. ZOB kwam wel op 1-0, maar daarna was de wedstrijd heel gelijk opgaand.

De meiden gingen teleurgesteld van het veld, maar dat lieten ze niet blijken in de tweede wedstrijd, tegen de JO10-3M van FC Purmerend. Wat was dat een spannende wedstrijd! De onzen kwamen voor met 1-0, maar de hunnen maakten al snel 1-1. Het werd nog even penibel, maar Lisa liet zien dat ze een waardige tweede keepster voor ons team is.

Zo eindigde de wedstrijd met 1-1. Het was leuk om in de zaal te spelen en het was ook leuk om een keer met de meiden van Thierry samen te spelen. De Mik - Bedrijfshuisvesting. Thierry heeft een leuk team onder zijn hoede en zijn meiden lieten zien dat ze echt wel wat kunnen met een bal.

Navigation

Home

Latest Posts

Huur Kantoorruimte Rotterdam

Published Feb 22, 21
6 min read

De Waardebepaling Van Uw Bedrijf

Published Feb 20, 21
6 min read

Te Huur Kantoorruimte

Published Feb 20, 21
6 min read